HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Zij maken HSMAI succesvol!

HSMAI Agenda Deze personen, bedrijven en organisaties maken HSMAI succesvol!NBTC Holland Marketing


NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk 'Holland' zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Voor de binnenlandse markt wordt hiervoor het merk 'Lekker weg in eigen land' gebruikt.

NBTC Holland Marketing

nbtc.nl
 

Performance Solutions


Verkoopland is een democratie. Je klanten stemmen voor de drempel of bij de kassa. Waar niets te beleven valt, lopen ze door. Beleving is geen modewoord, het is de voorwaarde voor ontwikkeling, succes en voortbestaan. Performance Solutions begeleidt organisaties, waar mensen het verschil maken, op weg naar:
- High performance
- Blijvende verandering
- Onderscheidende klant/gastbeleving
- Verbeterde competenties in een sterke context maken een bedrijf
succesvol. Bijzondere concepten zorgen voor een unieke beleving en daarmee voor een blijvende performanceverbetering.

Performance Solutions

performance-solutions.eu
 

Heuvelman Sound & Vision


Heuvelman Sound & Vision B.V. levert uitsluitend professionele audiovisuele apparatuur van A-merken. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Heuvelman staat borg voor de operationele functionaliteit van de producten.

Heuvelman Sound & Vision

heuvelman.nl
 

LAgroup


LAgroup is een adviesbureau in de volle breedte van de vrijetijds- en cultuursector, opgericht in 1997. We zijn een van de eerste specialistische spelers in deze sector in Nederland. Door onze jarenlange ervaring kennen we veel succesvolle projecten in binnen- en buitenland en hebben we vergelijkingsmateriaal om te kunnen zien waar uw kansen liggen.

LAgroup

lagroup.nl
 

NHTV


NHTV internationaal hoger onderwijs Breda profileert zich als zelfstandige hoger onderwijsinstelling en richt zich op de ontwikkeling van de beroepspraktijk en op wetenschapsbeoefening in onderstaande verwante en specialistische domeinen:
- digital entertainment
- hotel & facility
- stedenbouw, logistiek & mobiliteit
- toerisme
- vrije tijd


NHTV

nhtv.nl
 

Bakker CrossMedia


Bakker Crossmedia helpt bij het bereiken van je marketingdoelstellingen. Het sterkst zijn wij daar waar wij voor jouw doelgroepen een aanpak kunnen uitwerken van verschillende communicatiemiddelen en uiteenlopende communicatiekanalen. Optimaal met elkaar gecombineerd om jouw doelen te bereiken.Bakker CrossMedia

bakkercrossmedia.nl
 

Typhoon Hospitality


Typhoon kent de wereld van hospitality, food and lifestyle als geen ander. Typhoon werkt voor hotels, restaurants, food&drinks producenten en alles wat te maken heeft met genieten. Wij helpen onze opdrachtgevers met het lanceren van product of dienst, het ontwikkelen van een imagocampagne of een rebranding traject. Typhoon adviseert over corporate communicatie en public relations. Kortom, een full service bureau waar voor veel vraagstukken een oplossing gevonden wordt. Uiteindelijk draait het allemaal om het aantrekkelijk en zichtbaar maken van een product of dienst.

Typhoon Hospitality

www.typhoonhospitality.nl
 

Hands-On Advies


Hands-On advies adviseert horeca bedrijven (hotels en restaurants) en bedrijven in de toeristische sector op het gebied van sales, marketing, website design en ontwikkeling, distributie en website optimalisatie (SEO). Onder het motto: 'Op internet is ieder bedrijf even groot' kan ieder bedrijf - klein of groot - zijn plaats verwerven op het internet en werken aan omzet maximalisatie middels de ongekende mogelijkheden van het internet.

Hands-On Advies

http://www.handsonadvies.nl/
 

Netideas BV


Netideas bv is een nog jong en klein adviesburo gespecialiseerd in technische consultancy, applicatie beveiliging en applicatie programmering op de scheiding tussen de traditionele IT (Informatie Technologie) en de modernste variant van Internet.

Netideas BV

netideas.nl
 

Arnold van West Photographic Solutions


Van West Photographic Solutions is gespecialiseerd in: - hotel en restaurantfotografie - culinaire /food reportages - portretten - reisdocumentaire fotografie - stock fotografie

Arnold van West Photographic Solutions

zzzfood.com
 

Market Vision


Market Vision, de naam staat voor inzicht in de markt. Wij doen fundamenteel onderzoek naar wie uw klanten zijn en hoe deze klanten over uw organisatie denken. Met onze controles houden wij uw personeel elke dag alert. Want wij weten méér over klanttevredenheid en vaste klanten omdat onze roots in de hospitality branche liggen. Vanuit deze ervaring ondersteunen wij u met praktische controle, en met gedegen onderzoek met een heldere visie. Klanttevredenheidsonderzoek.

Market Vision

marketvision.nl
 

Number Nine


Aandacht, willen we dat niet allemaal? Aandacht in persoon en aandacht op commercieel gebied in business to business. Hoe belangrijk is het juist geen nummer te zijn bij een bureau dat je commerciële uitingen vormgeeft? Net zo belangrijk als de aandacht die het vormgegeven project moet krijgen als een bedrijf het naar zijn doelgroep presenteert. Toch handig als je beide facetten in één vormgevingsbureau terug kan vinden.

Number Nine

ninedesign.nl
 

Sendsteps


Sendsteps verhoogt tijdens congressen en andere zakelijke bijeenkomsten de interactie met het publiek! Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om te stemmen? Of wilt u het publiek de mogelijkheid geven om te reageren? Met onze PowerPoint™ plug-in is dit heel eenvoudig...

Sendsteps

sendsteps.com
 

HotelVrijMiBo


Netwerken met andere hotel collega's en gezellig borrelen. De Hotellerie Vrijdagmiddagborrel, afgekort Hotelvrijmibo, wordt 4 maal per jaar gehouden. Elk kwartaal in een ander uniek hotel in Amsterdam. Het is een laagdrempelige borrel waar iedereen die werkzaam is in de Nederlandse of internationale hotellerie van harte welkom is. En met iedereen wordt ook echt iedereen bedoeld: van afwasser en receptionist tot hotelmanager en hoteleigenaar.

HotelVrijMiBo

http://www.hotelvrijmibo.nl/
 

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners