HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

HSMAI TEAM


Dit zijn de medewerkers van het HSMAI team!


Hans Poortvliet


Hans Poortvliet vervulde, voor hij in 1997 als directeur bij de HSMAI in dienst trad, diverse commerciële management & directiefuncties bij ondermeer RAI Amsterdam, het Nederlands Bureau voor Toerisme in Chicago, Steigenberger Kurhaus Hotel Scheveningen, Lido Restaurants Amsterdam en Krasnapolsky Hotels & Restaurants te Amsterdam. Hans is tevens een HSMAI 'Global Board' member.

Hans Poortvliet
Managing Director
hpoortvliet@hsmai.nl
 

Kathelijne Soydan


Kathelijne Soydan is in 2002 als stagiaire bij de HSMAI gekomen tijdens haar studie aan de Hoge Hotelschool Leeuwarden. Daarna is zij in vaste dienst gekomen. Op dit moment is zij Project & Event Manager bij de HSMAI en doet samen met de stagiaire alle werkzaamheden vanuit het Secretariaat in Den Haag.

Kathelijne Soydan
Project & Event Manager
ksoydan@hsmai.nl
 

HSMAI BESTUUR


Dit zijn de bestuursleden!


Robert Melaard - Gastvrij Rotterdam/ Matchplus
Robert Melaard - Gastvrij Rotterdam/ Matchplus
Voorzitter - HSMAI bestuur 2017
rm@matchplus.nl
 

Carlo van den Berg - Mystery Review


Mijn passie ligt in het laten groeien van ondernemingen en medewerkers om zo zichzelf en de organisatie op een hoger niveau te krijgen. Met mijn overtuiging dat beleving het verschil maakt, nu en in de toekomst, kan ik organisaties helpen zich te onderscheiden in de markt. Bij mij staat de gast altijd op nummer één. Mijn passie sluit naadloos aan bij de visie van de HSMAI. Ik ben dan ook al met korte tussenpozen vanaf 1995 lid van dit geweldige netwerk- en educatieplatform.

Carlo van den Berg - Mystery Review
Penningmeester - HSMAI bestuur 2017
carlo.van.den.berg@mystery-review.nl
 

Tanja Kivits - De Baak


Sinds 2001 werk ik bij de Baak, een opleidingsinstituut en de plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar kennis, inspiratie, motivatie en inzicht. Binnen de Baak ben ik commercieel verantwoordelijk voor onze leerlocaties Landgoed de Horst in Driebergen en De Baak Seaside in Noordwijk. In mijn rol vind ik het mooi om de kwaliteiten uit mijn teamleden te halen en samen doelen te bereiken.

Al sinds 2003 ben ik lid van de HSMAI. Een vereniging die mij veel inspiratie en nieuwe contacten brengt. Nu een mooie stap om mij in te zetten als secretaris binnen het bestuur. Waar leren in ons en mijn DNA zit zie ik een mooie verbinding en draag ik graag bij aan een mooie programmering en verbinding tussen de leden van deze mooie club.

Tanja Kivits - De Baak
Secretatis - HSMAI bestuur 2017
t.kivits@debaak.nl
 

Leila Hulshof - Amrath Hotels
Leila Hulshof - Amrath Hotels
Algemeen bestuurslid - HSMAI bestuur 2017
L.Hulshof@amrath.nl
 

Olaf Loman - Princess Hotels


Na zowel een bachelor en een master aan de Stenden University besloot ik eerst mijn geluk in het buitenland te beproeven. Na een jaar München wilde ik graag weer terug naar Nederland en begon ik te werken als Sales Manager bij EHP Hotels, waaronder 6 Golden Tulip Hotels vielen. Na ruim 2,5 jaar ervaring op te hebben gedaan en veel mooie dingen te hebben bereikt, besloot ik om bij BCD Travel als Accountmanager aan de slag te gaan. Hier was ik verantwoordelijk voor oa. FrieslandCampina, Aegon, Deutsche Bank, Greenpeace. Mooie kans om samen met deze bedrijven hun gehele travel management te organiseren. Na 2 jaar begon de hotellerie toch weer te kriebelen en kreeg ik de kans om commercieel verantwoordelijk te worden voor de Princess Hotel Collection, op dit moment bestaand uit 9 hotels in Nederland en Oostenrijk. In mijn huidige functie ben ik vooral aan het kijken hoe we dingen anders kunnen aanpakken en zoek ik continue naar nieuwe business mogelijkheden. Dit past naadloos samen met de richting die de HSMAI op aan het gaan is. Vandaar dat ik ook ruim2,5 jaar geleden met veel plezier bestuurslid ben geworden van deze prachtige, inspirerende club. Met veel energie zijn we bezig om de HSMAI een nieuw gezicht te geven en klaar te stomen voor de komende jaren.

Olaf Loman - Princess Hotels
Algemeen bestuurslid - HSMAI bestuur 2017
Olaf.Loman@princesshotels.nl
 

Robbert Laus - Short Stay Group


Als City Manager van Short Stay Group Amsterdam en YAYS Amsterdam zorg ik met mijn teams voor een unieke ervaring voor onze gasten in Amsterdam. Een stad wil je niet alleen bezoeken maar ook ervaren en beleven. Dat doe je door je comfortabel te voelen en een persoonlijke connectie te krijgen met de mensen om je heen. Je voelt je even inwoner van een stad en weet waar de plekken in de stad zijn die je deze ervaring geven. Als je weet dat de kracht uit jezelf komt en dat jij degene bent die hier invloed op uit kan oefenen is elk moment een kans om te leren. Als een individuele personen in een team zich ontwikkeld heeft dat invloed op het hele team. In de groeiende organisatie waar ik voor werk is het essentieel om met mensen te werken die ontwikkelingen niet zien als een bedreiging maar als een unieke kans om jezelf en de organisatie te laten groeien. Bij de HSMAI zie ik hetzelfde. Inspirerende bijeenkomsten met mensen die open staan voor ontwikkeling en zichzelf en hun omgeving verder willen laten groeien.

Robbert Laus - Short Stay Group
Algemeen bestuurslid - HSMAI bestuur 2017
robbert@shortstaygroup.com
 

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners