HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Vacature voor: Director of Sales


Geplaatst door:

Oostwegel Collection
Camille Oostwegel
St. Gerlach 70
6301 JD VALKENBURG AAN DE GEUL
c.oostwegel.jr@oostwegelcollection.nl / +31(0) 4360 88900


We zijn op zoek naar een klantgerichte, commerciële leider met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, flexibiliteit, zelfwerkzaamheid en doorzettingsvermogen. Uiteraard ben je communicatief zeer vaardig en praktisch ingesteld om te voldoen aan de wensen van onze collega’s en klanten. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in hospitality / travel trade sales. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring.Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels en hebt een goede kennis, in woord en geschrift, van de Duitse taal. Frans is een pré.De Director of Sales rapporteert aan de Director Business Development en geeft leiding aan zijn/haar team. In deze uitdagende, commerciële functie, waarin je een zelfstandige rol krijgt binnen een dynamische werkomgeving, ben je onder meer verantwoordelijk voor:Het ontwikkelen van de salesstrategie voor alle 4 de huizen (Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht).Het communiceren en implementeren van de salesstrategie in de organisatie.Het vaststellen van omzetdoelen, in samenwerking met de General Managers (Directeuren) en Multi-Hotel Revenue Management Coördinator, voor alle huizen en met name voor de segmenten Corporate Transient en MICE, maar ook Tours en FIT.Het managen van het kostenbudget van de afdeling.Het vaststellen van omzetdoelen voor medewerkers van het sales-team en middels strategie de realisatie van deze doelen.Het ontwikkelen van een jaarplan waarin (inter)nationale beurzen, road shows en sales calls gepland worden in lijn met de strategie en ten behoeve van het behalen van de omzetdoelen.Het managen en voltooien van een succesvol Contracted Rates sollicitation proces in lijn met omzetdoelen. Vervolgens het in gang zetten van een accurate opvolging en implementatie met interne teams en de klant.Het pro-actief identificeren van key accounts / key prospects en andere actieve accounts in de markt.Het deelnemen aan beurzen, road shows en uitvoeren van sales calls.Het op reguliere basis delen van informatie over wat er speelt in de markt/bij de concurrentie met teams om zo inzicht te krijgen in eigen positionering en verzoeken van klanten.Het managen en coachen van directe collega’s en indirecte collega’s zoals de Banquet Sales-afdelingen.Het opstellen van een langetermijnvisie met betrekking tot het ontwikkelen en onderhouden van relaties met klanten.Het regelmatig aanwezig zijn bij evenementen met klanten op locatie en het zijn van gastheer/gastvrouw bij site inspections.Samen met de (Banquet) Sales teams evalueren van feedback van de klant na afloop van bijeenkomstenHet maandelijks geven van een update over sales team performance in het directie-overleg.Het onderhouden en verbeteren van relatie met onze distributie / marketing partners: Relais & Châteaux, Small Luxury Hotels of the World en Design Hotels.Een toevoeging zijn aan een goede sfeer waar teamwork en effectieve communicatie voorop staat.

Functie Inhoud

Functie Eisen

De competenties voor deze functie zijn:InlevingsvermogenUitstralingFatsoenActiefCommunicatieve vaardigheidCommercieel vermogenFlexibel gedragPlannen en OrganiserenLeidinggevenWat bieden wij jou? Je gaat werken in het enthousiaste team op het hoofdkantoor waar de afdelingen sales, marketing en revenue management nauw samenwerken. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden en een bonusplan bieden wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname nationaal fietsproject/bedrijfsfitness en korting op overnachtingen en Food & Beverage-faciliteiten bij Oostwegel Collection.Middels onze Talent Factory word je opgenomen in een professioneel coachingstraject waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Ook bieden we in de Talent Factory vakgerelateerde opleidingen aan.Een Talent Motivatie Analyse maakt deel uit van de selectieprocedure.

Bedrijfsinformatie

Onze missie is het creëren van inspirerende belevingen en samen bouwen aan een nalatenschap, die verder gaat dan de verwachtingen.Oostwegel Collection staat voor Inspirerend, Vakmanschap en Gastvrijheid en deze drie begrippen worden tot leven gebracht door drie pilaren: Mens, Locatie en Gastronomie.InspirerendOnze huizen zijn locaties met een verhaal. Er werken bij ons, en men ontmoet bij ons, gepassioneerde mensen. Gasten genieten van creatieve en inspirerende gerechten.VakmanschapDe architectuur van onze huizen is uniek en de huizen zijn gelegen in een authentieke omgeving. Alles is en wordt gecreëerd door mensen met expertise en liefde voor het vak. De gerechten die we bereiden zijn verfijnd en van hoge kwaliteit.GastvrijheidOnze medewerkers en gasten voelen zich meteen thuis als ze de huizen en omgeving ervaren. Onze medewerkers en gasten worden bij ons ontvangen op een hartelijke, oprechte manier. In gerechten gebruiken wij zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

Contact via

Email: carriere@oostwegelcollection.nl
Contactpersoon: Afdeling P&O
Telefoon: 043 60 888 88

Informatie

HSMAI Nederland stelt de 'vacature' functie ter beschikking van haar leden en is niet verantwoordelijk voor de hier geplaatste aanbiedingen. Ben je het niet eens met het item, neem dan contact op het met secretariaat met opgave van de reden.

Heb je interesse in de geplaatste job, vul dan (zo compleet mogelijk) het formulier in en wij sturen deze door. Ben je ingelogd? dan nemen we de basis informatie over. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Ik wil solliciteren


Je Naam:
Geboortedatum:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Email:

Motivatie: 


Captcha image
Controle: Type bovenstaande code over:

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • HSMAI Educational - Waarderend Leiderschap Lezen

  2017-11-02
 • Educational RevenueProfs 2017 - session 4 Lezen

  2017-11-23
 • RevenueProfs Educational: TOTAL REVENUE MANAGEMENT = PROFITABILITY Lezen

  2017-11-23
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners