HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!
HSMAI Login
Gebruikerscode:


Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?


Wie/ wat is HSMAI?

HSMAI Nederland – Het DNA van hospitality-innovatie

De Hospitality Sales & Marketing Association International (HSMAI) is al meer dan 45 jaar een B2B kennisnetwerk voor sales-, marketing- en revenue professionals uit iedere branche waar de gast en gastbeleving centraal staat. HSMAI is opgericht uit de overtuiging dat hospitality een vak is waar men beter in kan worden door van elkaar te leren. HSMAI-leden blijven in hun vakgebied anderen altijd een stap voor door een netwerk op te bouwen en zich via educationals de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen eigen te maken. Naast sessies met expertsprekers biedt HSMAI haar leden een interactief netwerk om ideeën uit te wisselen, elkaars klankbord te zijn en elkaar te inspireren. Door te focussen op sales, marketing en revenu halen leden uit diverse sectoren en generaties het maximale uit elkaars ervaringen en uitdagingen. Meer info

Komende educational

RevenueProfs Nederland

Ook voor Revenuemanagers zijn er speciale Educationals! Meer info? Kijk op www.revenueprofs.nl

Recente Educational

RevenueProfs Educational: TOTAL REVENUE MANAGEMENT = PROFITABILITY
Hotel NH Amsterdam Zuid
Van Leijenberghlaan 221
1082 GG Amsterdam
2017-11-23 -- 2017-11-23

Introductie voor werknemers

BLIJF UP-TO-DATE EN GEÏNSPIREERD
en krijg er een professioneel netwerk bij kado

Wat is HSMAI / Lid worden


De Hospitality Sales and Marketing Association International (HSMAI) is een B2B kennisnetwerk voor de meest nieuwsgierige sales-, marketing- en revenue professionals in iedere branche waar de gast en gastbeleving centraal staat. We geloven dat hospitality nu en in de toekomst van levensbelang is om mooie resultaten te boeken. Onze leden blijven in de branche een stap vooruit door ons netwerk in te zetten en zich via onze educationals de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen eigen te maken. Naast expertsprekers biedt HSMAI haar leden een interactief netwerk om ideeën uit te wisselen, elkaars klankbord te zijn en elkaar te inspireren.

Introductie voor werkgevers

VOLDOE AAN DE SCHOLINGSPLICHT
en krijg er meer betrokkenheid en omzet bij kado!

Advertenties

Educatie Partner

HSMAI Partners