HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Wie/ wat is HSMAI?

HSMAI Nederland – Het DNA van hospitality-innovatie

De Hospitality Sales & Marketing Association International (HSMAI) is al meer dan 45 jaar een B2B kennisnetwerk voor sales-, marketing- en revenue professionals uit iedere branche waar de gast en gastbeleving centraal staat. HSMAI is opgericht uit de overtuiging dat hospitality een vak is waar men beter in kan worden door van elkaar te leren. HSMAI-leden blijven in hun vakgebied anderen altijd een stap voor door een netwerk op te bouwen en zich via educationals de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen eigen te maken. Naast sessies met expertsprekers biedt HSMAI haar leden een interactief netwerk om ideeën uit te wisselen, elkaars klankbord te zijn en elkaar te inspireren. Door te focussen op sales, marketing en revenu halen leden uit diverse sectoren en generaties het maximale uit elkaars ervaringen en uitdagingen.

In de horeca, retail, toerisme en entertainment is de gastvrijheid van een organisatie een essentiële factor van succes. De rol van sales-, marketing-, en revenu professionals wordt niet alleen groter, maar bovenal steeds interessanter. HSMAI is hét kennisnetwerk voor die professionals die gastvrijheid de rol geven die het verdient.

HSMAI 500

HSMAI brengt spelers uit de gastvrijheidsbranche bij elkaar op netwerkbijeenkomsten en sessies met expertsprekers om praktische tips en tricks op te pakken, nieuwe ontwikkelingen snel in de vingers te krijgen, en toepassingen uit de praktijk met elkaar te delen. Leden van HSMAI zijn innovatief en ambitieus. De combinatie van de uiteenlopende leden – gamechangers, translators en explorers - versterkt het netwerk van HSMAI. Hun diversiteit zorgt voor een brede visie op gastvrijheid.
De 500 leden van HSMAI krijgen de mogelijkheid om nieuwe contacten op te bouwen met anderen die net zo gedreven zijn als zijzelf, door middel van sessies met expertsprekers en netwerkbijeenkomsten. Deze mogelijkheden versterken de positie van leden als koploper op hun desbetreffende markt.

Werkgevers en HSMAI

Sinds 1 juli 2015 zijn werkgevers door de scholingsplicht verplicht om hun werknemers opleidingen en cursussen aan te bieden die noodzakelijk zijn om hun huidige functie uit te voeren en hun functioneren in de toekomst te waarborgen. HSMAI is een rendabele manier om aan deze scholingsplicht te voldoen, omdat de leden van HSMAI altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en deze kunnen vertalen naar de praktijk. HSMAI ziet de scholingsplicht dan ook als een kans voor werkgevers om verder te groeien. Extra kennis betekent zomaar extra omzet.


HSMAI’s reguliere lidmaatschap kost €605,- exclusief btw en inclusief toegang tot alle bijeenkomsten; een bescheiden investering met grootse mogelijkheden.

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners