HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Introductie voor werkgevers

VOLDOE AAN DE SCHOLINGSPLICHT
en krijg er meer betrokkenheid en omzet bij kado!Let op: vanaf 1 juli 2015 bent u als werkgever wettelijk verplicht te investeren in de scholing van uw werknemers. Een lidmaatschap bij beroepsvereniging HSMAI, inclusief alle educationals en instrumenten, biedt u tegen een zeer bescheiden investering, alle mogelijkheden hiertoe.

De nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) legt werkgevers een scholingsplicht op. De beroepsvereniging Hospitality Sales & Marketing Association International (HSMAI) biedt u hiervoor de ultieme oplossing. Met een HSMAI lidmaatschap verkrijgen uw sales, marketing en revenue professionals niet aleen de laatste commerciële inzichten en praktische ‘tips & tools’, maar ook de kans tot het uitbreiden van hun beroepsnetwerk. Allemaal zaken die niet alleen hen, maar ook uw organisatie ten goede komen.

HSMAI lidmaatschap: 3x Win-Win!

1) U geeft inhoud aan uw scholingsplicht

Ook als u een werknemer wilt ontslaan, dient u vanaf 1 juli bij de kantonrechter te kunnen aantonen dat het niet-functioneren niet is toe te schrijven aan onvoldoende scholing. HSMAI-leden bouwen een persoonlijke cv op van bijgewoonde educationals en daarbij geleerde competenties. Dit HSMAI-cv is voor zowel de werknemer als werkgever inzichtelijk en daarmee, voor beiden, een aantoonbaar bewijs van de doorlopende, op de praktijk aansluitende, persoonlijke ontwikkeling die de WWZ beoogt.

2) U brengt de commerciële kennis en slagkracht van uw organisatie naar een hoger niveau
Dankzij het HSMAI lidmaatschap blijven uw medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied met betrekking tot o.a. onderhandelen, strategisch netwerken, social media, customer journey’s, optimale klantbeleving, neuromarketing, ‘framing’, innovatie en nieuwe businessmodellen. Na afloop van elke educational beschikken zij dan ook over nieuwe inspiratie, praktische inzichten en direct toepasbare ‘tips & tools’.

3) U investeert in betrokken medewerkers
Persoonlijke ontwikkeling staat bij ruim 80 procent van de werknemers op de eerste plaats(!) van gewenste secundaire arbeidsvoorwaarden. Organisaties die hieraan tegemoet komen tonen daarmee interesse in- en een blijk van waardering voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Iets wat de betrokkenheid en daarmee de resultaten natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Kort samengevat:
Met het HSMAI-lidmaatschap biedt u uw commerciële medewerkers de kans zich doorlopend te ontwikkelingen in de volle breedte(!) van hun vakgebied (sales, marketing en revenuemanagement). En dát leidt weer tot meer betrokkenheid en daarmee betere resultaten. Kortom een win-win resultaat voor zowel werknemer als werkgever. Meer weten? Bel 06 5244 2488 of mail naar service@hsmai.nl

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners