HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Introductie voor werknemers

BLIJF UP-TO-DATE EN GEÏNSPIREERD
en krijg er een professioneel netwerk bij kado


Als ambitieuze professional in de gastvrijheidsbranche wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste trends, je laten inspireren door experts én deel uitmaken van een dynamisch kennisnetwerk. Waar vindt je dit allemaal zonder dat het je te veel tijd kost? Bij de HSMAI!

1) Wie wij zijn?
De beroepsvereniging Hospitality Sales & Marketing Association International (HSMAI) is het grootste educatieplatform en kennisnetwerk voor sales-, marketing- en revenue professionals in Gastvrijheid. Wij faciliteren gedreven professionals die het verschil willen maken door zichzelf en elkaar continu te blijven ontwikkelen. De HSMAI ondersteunt hen daarbij met o.a. innovatieve visies, inspirerende events en
praktische instrumenten.

2) Wat wij bieden?
Als HSMAI-lid heb je o.a. toegang tot een exclusief netwerk van gepassioneerde professionals en minimaal 7 actuele praktische educationals op jaarbasis. Inspirerende en veelal interactieve bijeenkomsten, die je niet alleen snel op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied, maar je ook voorzien van een aantal praktisch toepasbare ‘tips & tools’ die de volgende dag al ingezet kunnen worden. Ook uniek is jouw persoonlijke HSMAI CV waarop jouw persoonlijke ontwikkeling en geleerde competenties per bijeenkomst terug te vinden zijn.

3) Wie bij ons welkom zijn?
Professionals die openstaan voor nieuwe contacten, uitdagende visies en praktische handvatten om daarmee de beste te worden op hun vakgebied. Wij selecteren, via een persoonlijk in-take gesprek, de meest innovatieve, ambitieuze en bevlogen leden per sector voor ons netwerk. Professionals voor
wie doorlopende persoonlijke ontwikkeling geen bijkomstigheid is, maar een ‘must’. Die niet alleen kennis komen ‘halen’ maar ook ‘brengen’.

Meer weten?
Spreekt het bovenstaande je aan en denk je aan het geschetste profiel te voldoen? Laat het ons weten via service@hsmai.nl of bel 06 5244 2488 en we maken graag een kennismakingsafspraak met je.

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners