HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Wat is HSMAI / Lid worden


De Hospitality Sales and Marketing Association International (HSMAI) is een B2B kennisnetwerk voor de meest nieuwsgierige sales-, marketing- en revenue professionals in iedere branche waar de gast en gastbeleving centraal staat. We geloven dat hospitality nu en in de toekomst van levensbelang is om mooie resultaten te boeken. Onze leden blijven in de branche een stap vooruit door ons netwerk in te zetten en zich via onze educationals de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen eigen te maken. Naast expertsprekers biedt HSMAI haar leden een interactief netwerk om ideeën uit te wisselen, elkaars klankbord te zijn en elkaar te inspireren.


De HSMAI is ruim 45 jaar geleden opgericht uit de overtuiging dat hospitality een vak is waar je steeds beter in kunt worden als je van elkaar leert. Door te focussen op sales, marketing en revenue halen onze leden uit een groeiende verscheidenheid aan sectoren en generaties het maximale uit elkaars ervaringen en uitdagingen. We brengen de meest onderzoekende en leergierige mensen bij elkaar en we genieten al ruim 45 jaar van het vuurwerk dat dit oplevert!


Waarom HSMAI?

De belangrijkste factor voor succes is hoe gastvrij je als organisatie bent. Dat geldt voor steeds meer branches zoals in de horeca, retail, de entertainment, toerisme en evenementen waar de gast centraal staat. Hospitality is een vak dat constant in beweging is en waarin de rol van sales- marketing- en revenue specialisten steeds groter en interessanter wordt. Wachten op een mooi, dik standaardwerk over gastvrijheid in de 21e eeuw, daar heb je als hospitality professional geen tijd voor. Je wil het liefst vandaag nog op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen voor morgen en slimme toepassingen uit de praktijk met elkaar delen. HSMAI is hét kennisnetwerk voor nieuwsgierige commerciële professionals die gastvrijheid de centrale rol geven die het verdient.

Het HSMAI DNA

HSMAI is een netwerk opgericht door gedreven hospitality professionals met ruime ervaring in het vak. Wat we willen is simpel: de leergierigste professionals bij elkaar brengen om nieuwe praktische tips en tricks op te pakken, nieuwe ontwikkelingen snel in de vingers krijgen en inspiratie opdoen via expertsprekers. Onze leden zijn nieuwsgierig, leggen hun eigen ideeën graag aan anderen voor en weten hun netwerk slim in te zetten. Door op elkaars schouders te kunnen staan blijven onze leden zichzelf en elkaar ontwikkelen en blijven ze koplopers in hun vak.

We hebben drie type leden in de HSMAI 500, van alle leeftijden en uit diverse functies en vakgebieden. We zijn trots op de kruisbestuiving tussen verschillende branches en types die alle drie een eigen inbreng hebben:

· Gamechangers: Leden wiens nieuwe ideeën, visies en producten een onmiskenbare impact hebben op de industrie, oftewel de avonturiers;

· Translators: Ervaren leden die feilloos nieuwe trends en ontwikkelingen krijgen vertaald naar de praktijk en draagvlak vinden voor verandering;

· Explorers: Nieuwe leden die gretig zijn om nieuwe kennis en ervaring op te doen, verrassende invalshoeken meebrengen en nooit iets voor lief aannemen.

Als je je herkent in een van de types, dan voegen we je graag toe aan onze top 500 van hospitality-zwaargewichten.

Hoe ziet een lidmaatschap eruit?

Als lid krijg je gelegenheid nieuwe contacten op te doen die net zo fanatiek zijn als jij, ben je van harte welkom bij sessies met expertsprekers en netwerkbijeenkomsten en versterk je je positie als koploper in de markt. Je wordt regelmatig door de HSMAI uitgenodigd voor verschillende bijeenkomsten om de nodige inspiratie op te doen en praktische handvatten weer mee naar huis te nemen.

Werkgevers worden door de HSMAI een handje geholpen

De HSMAI is de meest renderende manier om aan de scholingsplicht te voldoen!Een HSMAI-lid loopt voor de troepen uit en aangezien de gastvrijheidsbranche zich razendsnel ontwikkelt is dit een hele prestatie. HSMAI-leden zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen die ontwikkelingen vertalen naar concrete instrumenten en toepassingen. Dat merkt een werkgever ook in de portemonnee, aangezien een up-to-date aanpak op het gebied van sales, marketing en revenue directe invloed heeft op verkoop.

Een bescheiden investering voor een groots netwerk

HSMAI Professional lidmaatschap €605,- (exclusief btw, inclusief toegang tot alle bijeenkomsten)

Lees hier een interview met Hans Poortvliet over het idee achter HSMAI 500.

Denk jij bevlogen genoeg te zijn?

Denk jij bevlogen genoeg te zijn om bij deze 500 mensen te horen en wil je graag meer informatie ontvangen? Noteer hiernaast jouw gegevens of neem contact met ons op via telefoonnummer 06 - 5244 2488 of mail naar service@hsmai.nl.


PS:

Benieuwd wat onze leden van de HSMAI vinden? Lees hier bijvoorbeeld waarom Steffanie van der Heijden of Ron van Nieuwenburg lid is van de HSMAI!

Onze laatste nieuwsupdates vind je hier:
http://www.bakkercrossmedia.nl/hsmai-news/
http://www.bakkercrossmedia.nl/hsmai-news/archief/1/

HSMAI lidmaatschap
De investering in een HSMAI beroepslidmaatschap bedraagt in 2017 € 605,- plus BTW. Een HSMAI lidmaatschap + RevenueProfs Upgrade kost € 710,- plus BTW.

Aanmelden doe je zo
Ben jij geïnteresseerd in een HSMAI lidmaatschap? Noteer hiernaast jouw gegevens of neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 06 - 5244 2488 of mail naar service@hsmai.nl.

Voorwaarden lidmaatschap
Op het lidmaatschap van HSMAI Nederland zijn de volgende voorwaarden van toepassing: klik hier.

Overname lidmaatschap
Een lidmaatschap kan gedurende het lopende kalenderjaar ten alle tijden overgenomen worden door een collega van hetzelfde bedrijf. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Opzeggen doe je zo
Opzeggingen dienen, conform de statuten (zie pfd hieronder), 2 maanden vóór het verstrijken van het lopende kalenderjaar te geschieden. Concreet betekent dit dus: vóór 1 november. Afmelden kan schriftelijk (via post of e-mail ) bij het HSMAI secretariaat. In alle andere gevallen wordt het lidmaatschap stilzwijgend en zonder uitzondering per kalenderjaar verlengd.

Statuten HSMAI Nederland
Voor de statuten van de HSMAI, klik hier.


Informatie of Lid worden?


Voorletters:
Voornaam:
Tussevoegsels:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
Mobiel:
Email:
Captcha image
Controle: Type bovenstaande code over:


Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners