HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Archief: HSMAI Educational (tijdens Gastvrij Rotterdam): Hoe zet ik Facebook en Instagram commercieel succesvol in?

Op dinsdag 19 september vindt in Rotterdam Ahoy (tijdens de 5e editie van Gastvrij Rotterdam) de volgende HSMAI Educational plaats. Spreker Peter Minkjan vertelt dan de ‘ins- & outs’ over hoe je Facebook en Instagram commercieel succesvol inzet.
Peter is de oprichter van Likeconomics, een netwerk van Facebook & Instagram-marketingspecialisten, en actief als strateeg en adviseur op het gebied van social advertising & content.

VanTotOmschrijving
13.3014.00Ontvangst
14.0014.30Bijzondere Algemene Leden Vergadering
14.3016.00Presentatie Peter Minkjan
16.0017.30Bezoek aan Gastvrij Rotterdam & Netwerkborrel op de beursvloer

Wat gebeurde er?

Spreker

De Spreker

Spreker : Peter Minkjan

Peter Minkjan is oprichter van Likeconomics, een netwerk van Facebook & Instagram-marketingspecialisten, en actief als strateeg en adviseur op het gebied van social advertising & content. Al sinds 2010 is hij bezig met het ontdekken en benutten van de zakelijke mogelijkheden die Facebook biedt.Hij helpt tegenwoordig meerdere grotere merken (waaronder RTL & de Bijenkorf) en verschillende bureaus om Facebook en andere sociale media zakelijk succesvol in te zetten. Tevens is hij een fervent blogger voor meerdere sites waaronder Marketingfacts en Emerce en is hij auteur van het boek ‘Scoren met Facebook Marketing’. Ook organiseert hij het Congres Facebook Marketing in de Jaarbeurs Utrecht dat in juni voor de vijfde maal plaats vond en meer dan 400 bezoekers trok.

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Partners

Heuvelman sound & vision

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners