HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

Archief: HSMAI Educational - Waarderend Leiderschap

Waarderend Leiderschap Een tijdloze voorwaarde voor succes?
Waar het over gaat? Kort samengevat betreft het voor mij (na 20 jaar HSMAI programmering met een grote diversiteit aan onderwerpen en invalshoeken op allerlei gebied) dé absoluut cruciale-, tijdloze- maar tegelijkertijd toch ook meest onderbelichte voorwaarde voor succes. Zakelijk- en privé!

VanTotOmschrijving
14.3015.00Ontvangst
15.0016.00Presentatie Hans Poortvliet
16.0016.30Pauze
16.3017.00Afsluiting door HSMAI Bestuur
17.0018.30Netwerkborrel

Wat gebeurde er?

Spreker

De Spreker

Spreker : Hans Poortvliet

Hans Poortvliet is ruim 25 jaar actief in het bedrijfsleven. Hij bekleedde management- en directiefuncties bij o.a. Amsterdam RAI, het Nederlands Bureau voor Toerisme (Chicago, USA), Steigenberger Kurhaus, Grand Hotel Krasnapolsky, Lido Amsterdam en Performance Solutions in Hoofddorp. Momenteel is hij o.a. actief als managing director van de Hospitality Sales & Marketing Association International HSMAI, eigenaar /oprichter van Waarderingsmanagement.nl, lid van RPI: Recognition Professionals International en één van de weinige 'Certified Recognition Professionals' in Europa & eigennaar van Bed and Breakfast Buena Idea (www.bnbspanje.nl) in Xalo/Jalon, Spanje.

Hans is initiatiefnemer van de Nationale Complimentendag in Nederland welke sinds 2003 jaarlijks op 1 maart plaatsvindt. Op 1 maart 2011 initieerde hij de eerste World Compliment Day en eind 2012 verscheen Het Groot Complimentenboek. Inmiddels een 'Top-10 & Evergreen' boek bij Managementboek.nl dat hij tezamen met lichaamstaaldeskundige Frank van Marwijk schreef over een van de meeste onderschatte aspecten van de menselijke psychologie.

Locatie

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist

Partners

Heuvelman sound & vision

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners