HSMAI Login
  Gebruikerscode:

  Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Opgepast...

 • TIP 1

  MET ANDERE LEDEN 'SPARREN' OVER EEN SPECIFIEK ONDERWERP? ORGANISEER JE EIGEN BIJEENKOMST VIA 'SPECIAL INTEREST MEETING'!
 • TIP 2

  PERSBERICHT, AANBIEDING, VACATURE OF EEN VRAAG & AANBOD PLAATSEN? LOG IN & KIJK OP 'MIJN DASHBOARD'. DAAR KAN HET ALLEMAAL.
 • TIP 3

  PERSBERICHTEN, AANBIEDINGEN, VACATURES OF EEN VRAAG & AANBOD CHECKEN? KIJK OP 'MIJN PRIKBORD' EN GEEF AAN WAT JE WILT ZIEN!
 • TIP 4

  LINKEDIN, FACEBOOK & TWITTER ACCOUNT TOEVOEGEN AAN JOUW VISITE KAARTJE? DOE HET VIA 'MIJN HSMAI PROFIEL'
 • TIP 5

  IS ER IETS ONDUIDELIJK? HEB JE EEN VRAAG OF KUNNEN WE JE MET IETS ANDERS HELPEN? NEEM CONTACT OP!

2017-05-30: Vacature

Director of Sales

Oostwegel Collection
We zijn op zoek naar een klantgerichte, commerciële leider met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, flexibiliteit, zelfwerkzaamheid en doorzettingsvermogen. Uiteraard ben je communicatief zeer vaardig en praktisch ingesteld om te voldoen aan de wensen van onze collega’s en klanten. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in hospitality / travel trade sales. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring.Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels en hebt een goede kennis, in woord en geschrift, van de Duitse taal. Frans is een pré.De Director of Sales rapporteert aan de Director Business Development en geeft leiding aan zijn/haar team. In deze uitdagende, commerciële functie, waarin je een zelfstandige rol krijgt binnen een dynamische werkomgeving, ben je onder meer verantwoordelijk voor:Het ontwikkelen van de salesstrategie voor alle 4 de huizen (Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht).Het communiceren en implementeren van de salesstrategie in de organisatie.Het vaststellen van omzetdoelen, in samenwerking met de General Managers (Directeuren) en Multi-Hotel Revenue Management Coördinator, voor alle huizen en met name voor de segmenten Corporate Transient en MICE, maar ook Tours en FIT.Het managen van het kostenbudget van de afdeling.Het vaststellen van omzetdoelen voor medewerkers van het sales-team en middels strategie de realisatie van deze doelen.Het ontwikkelen van een jaarplan waarin (inter)nationale beurzen, road shows en sales calls gepland worden in lijn met de strategie en ten behoeve van het behalen van de omzetdoelen.Het managen en voltooien van een succesvol Contracted Rates sollicitation proces in lijn met omzetdoelen. Vervolgens het in gang zetten van een accurate opvolging en implementatie met interne teams en de klant.Het pro-actief identificeren van key accounts / key prospects en andere actieve accounts in de markt.Het deelnemen aan beurzen, road shows en uitvoeren van sales calls.Het op reguliere basis delen van informatie over wat er speelt in de markt/bij de concurrentie met teams om zo inzicht te krijgen in eigen positionering en verzoeken van klanten.Het managen en coachen van directe collega’s en indirecte collega’s zoals de Banquet Sales-afdelingen.Het opstellen van een langetermijnvisie met betrekking tot het ontwikkelen en onderhouden van relaties met klanten.Het regelmatig aanwezig zijn bij evenementen met klanten op locatie en het zijn van gastheer/gastvrouw bij site inspections.Samen met de (Banquet) Sales teams evalueren van feedback van de klant na afloop van bijeenkomstenHet maandelijks geven van een update over sales team performance in het directie-overleg.Het onderhouden en verbeteren van relatie met onze distributie / marketing partners: Relais & Châteaux, Small Luxury Hotels of the World en Design Hotels.Een toevoeging zijn aan een goede sfeer waar teamwork en effectieve communicatie voorop staat.

2001-11-09: Vacature

HIER UW BEDRIJF?
Heeft u een vacature beschikbaar binnen uw organisatie? Laat het ons weten. E-mail ons: service@hsmai.nl en vraag naar de voorwaarden.

Smoelenboek

Wie is wie bij de HSMAI? Hoe bereik ik de andere leden? Wat zijn hun expertises en interesses? Zoek en vind jouw vakgenoten in het HSMAI smoelenboek!

HSMAI Agenda

 • HSMAI Europe launches a series of exciting webinars on various Revenue Management topics Lezen

  2015-11-06
 • HSMAI Educational (tijdens Gastvrij Rotterdam) Lezen

  2017-09-19
 • Educational RevenueProfs 2017 - session 3 Lezen

  2017-09-26
 • HSMAI Educational - Waarderend Leiderschap Lezen

  2017-11-02
 • Educational RevenueProfs 2017 - session 4 Lezen

  2017-11-23
 • All HSMAI Europe Webinars Lezen

  2018-01-01

Branche agenda

Voorkom overlapping van (jouw) promotie activiteiten, (jaar)vergaderingen, symposia, beurzen, awarduitreikingen, recepties en andere branche-gerelateerde activiteiten! Check eerst de B2B Agenda!

HSMAI Partners